Slider

Wipro – het bedrijf

Wipro BV gevestigd te Winterswijk, produceert systeemwanden (verplaatsbare scheidingswanden) onder de naam ‘Askon Systeemwand’. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse toebehoren bij dit wandsysteem. De wanden zijn leverbaar in allerlei variaties, zowel wat kleur, uitvoering, vormgeving als materialen betreft. Begrippen als kwaliteit, vlotte levering en flexibiliteit zijn voor Wipro vanzelfsprekend. Verkoop en montage van de Askon Systeemwand wordt verzorgd door een groot aantal afbouwbedrijven in Nederland.

Met behulp van moderne machines en vakkundige medewerkers is Wipro in staat om snel een kwalitatief hoogwaardig product te maken. Veel aandacht wordt besteed aan de maatvoering en de verpakking van het product. Het productieproces wordt gestuurd en ondersteund door een specifiek en krachtig computerprogramma. Wipro beschikt over een ruime bedrijfshal waarin op een efficiënte manier geproduceerd kan worden. Diverse onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Voortdurend is Wipro bezig met de verdere ontwikkeling, verbetering en uitbreiding van haar producten en het productieproces.

 

 

logo-100procent-winterswijk-120Winterswijk ligt in de Achterhoek, het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland, en grenst direct aan Duitsland.
In dit fraaie dorp en haar negen buurtschappen, benoemd tot Nationaal Landschap Winterswijk, vind je naast een bruisend centrum, Villa Mondriaan, de Bekendelle, een steen- & kalkgroeve,
recreatieplas het Hilgelo en diverse veengebieden veel verschillende overnachtingsmogelijkheden. Kijk voor meer info op: www.100procentwinterswijk.nl